Webshop » Naai/ lock-machines » Brother » Brother borduurmachines » Innov-is M380D Disney naai- en borduurmachine

Innov-is M380D Disney naai- en borduurmachine

M380D Innov-is M380D Disney naai- en borduurmachine

M380D Innov-is M380D Disney naai- en borduurmachineM380D Innov-is M380D Disney naai- en borduurmachineM380D Innov-is M380D Disney naai- en borduurmachineM380D Innov-is M380D Disney naai- en borduurmachine

€ 1 079,00

Ervaar het plezier bij alles wat je maakt met de naai-, quilt- en borduurmachine Innov-is M380D.
Er zijn 200 ingebouwde borduurpatronen, waarvan 65 Disney-ontwerpen. En met 181 functionele en decoratieve steken – inclusief 10 knoopsgaten – maak je altijd de meest originele creaties.

Voeg een persoonlijke toets toe met 11 ingebouwde borduurlettertypes en 4 naai-lettertypes. Van monogrammen tot vrolijke spreuken … Laat je horen!
Gebruik het LCD-kleurentouchscreen om je eigen steken te creëren met My Custom Stitch TM of om ingebouwde (decoratieve) steken te bewerken. Sla ze op om ze later opnieuw te gebruiken.

Met directe functies op het scherm om bewerkingen te maken, kent je creativiteit geen grenzen meer! Spiegel, draai, verander de kleur en combineer borduurpatronen of voeg er tekst aan toe.

Veelgebruikte functies zijn centraal op de machine geplaatst, zoals een toets om de naald omhoog/omlaag te brengen, een schuifknop om de naaisnelheid te regelen, een draadafsnijder en een start/stoptoets. Precisie binnen handbereik!

Denk 'buiten de lijntjes' en breng je creativiteit naar ongeziene hoogtes. Met de draadloze verbinding (WLAN) download je nog meer borduurpatronen of maak gebruik van onze nieuwe Artspira-app; een onuitputtelijke bron vol creativiteit!

Ga voor hulp en tips over je naaimachine naar suport.brother.com. Neem ook eens een kijkje op onze accessoires pagina. Je vindt er alle handige accessoires en benodigdheden om nog meer uit je Brother M380D te halen. Wil je nog meer over de fantastische functies van de M380D ontdekken, bezoek dan onze video-gallerij.